KSJ:n tapahtumia: Kotaniemen pöllitalkoot ja petankkikisat

Tervetuloa Kotaniemen pöllitalkoisiin lauantaina 26.9.2020

Kotaniemi on yhdistyksen upea mökkialue Päijänteen rannalla. Siellä on kautta aikain pidetty yhdistyksen talkoita, jotka ovat olleet samalla oivia tapaamis- ja tutustumishetkiä. Lauantaina 26.9. olet tervetullut Kotaniemen pöllitalkoisiin. Tarkoituksena on sahata ja pilkkoa puita ja paikalle kaivataan kantajia, kärrääjiä ja latojia. Talkoot alkavat klo 9.30 Lahtelan pihalla, jossa jaetaan ohjeet, työkalut ja hommat. Mukaan voi tulla, vaikka talkoista ja pöllien kesyttämisestä ei olisi aiempaa kokemusta – kaikille löytyy hommaa. Selkä ja lihakset saavat jumppaa, kroppa raitista ilmaa. Lisäksi voi verkostoitua yhdistysten jäsenten kanssa ja saunoa. Tarjolla on ruokaa ja kahvia. Ilmoittaudu mielellään (lähinnä jos haluat ruokailla – voit muutoin tulla myös ilmoittamatta) 25.9. mennessä Heljä Korpijoelle (korpijokihelja@gmail.com). Säävaraus: jos lauantaina esimerkiksi sataa kaatamalla, talkoot siirretään ja ilmottatuneille ilmoitetaan siitä. Jos kaipaat saapumisohjeita Kotaniemeen, laita mailia sihteeri@ksjournalistit.fi.

Osallistu perinteiseen KSJ:n petankkimestaruuskisaan la 3.10.

Lauantaina 3.10. klo 14 alkaen järjestetään perinteiset KSJ:n petankkimestaruuskisat Lounaispuiston pelihietikolla (Jyväskylässä, yliopiston kirjastoa vastapäätä järvelle päin).
Kuulapelin kotimaata kunnioittaen ajattelimme tarjota lämmikkeeksi jotain ranskalaista.
IImoita osallistumisestasi Hannu Tuoviselle hannu-m.tuovinen@outlook.com tai tekstarilla 040 706 6071
Palkintoja parhaimmille! Ja tietenkin kunniaa tässä vaativassa tarkkuuslajissa.

petanque-1888901_640

Posted in Aiheeton | Kommentit poissa käytöstä

Hae nyt apurahaa ammattitaitosi syventämiseen!

VIELÄ EHDIT: Keski-Suomen journalistien jäsenenä voit hakea ti 15.9.2020 mennessä Sulka-rahaston apurahaa ammattitaitosi syventämiseen ja yleissivistävään itsesi kehittämiseen, esimerkiksi kielitaidon parantamiseen.

Lähetä lyhyt hakemus yhdistyksen asiamiehelle sähköpostitse osoitteella sihteeri@ksjournalistit.fi. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon.

Liitä hakemukseen yhteystietojesi lisäksi pankkiyhteystiedot mahdollisen stipendin maksamista varten. Stipendin karenssiaika on kolme vuotta. Käytetystä stipendistä tulee toimittaa raportti kuitteineen yhdistyksen taloudenhoitajalle stipendin myöntämistä seuraavan vuoden aikana.

education-4382169_640

Posted in Aiheeton | Kommentit poissa käytöstä

Topias Peltosesta puheenjohtaja

KSJ:n maaliskuulle kaavailtu vuosikokous saatiin vihdoin järjestettynä keskiviikkona 26.8.   Hotelli Alban kabinettiin kokoontui 15 jäsentä.

Virkeä kokousväki valitsi yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Topias Peltosen. Varapuheenjohtajaksi vuosikokouksen jälkeen järjestäytynyt uusi hallitus valitsi Hannu Tuovisen. Uutena asiamiehenä aloittaa 1.9. Mari Heikkilä. Heljä Korpijoki jatkaa taloudenhoitajana.

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Heikki Kärki, Tuija Manninen, Anna Kivinen, Matleena Ylikoski, Heljä Korpijoki sekä Mari Heikkilä.

Varajäseniksi hallitukseen valittiin Sandra Korhonen, Martti Ratia, Hannu Tuovinen, Harri Mertaniemi sekä Virpi Korhonen.

Posted in Aiheeton | Kommentit poissa käytöstä

Vuosikokouksen varotoimenpiteet

Tiedoksi niille, jotka empivät osallistumistaan vuosikokoukseen koronan vuoksi, olemme kiinnittäneet erityistä huomiota turvallisuuteen:

- Kokoustilassa ei istuta pöytien ääressä. Pelkät tuolit vievät vähemmän tilaa ja näin saadaan pidettyä isommat etäisyydet muihin.

- Kokoukseen voi – ja kannattaa – ottaa mukaan kasvomaski. Niille, jotka unohtavat maskin kotiin, on varattu suojia kokouspaikalle.

- Buffetruokailu järjestetään niin, että Alban henkilökunta jakaa ruuan kokoukseen osallistuijille. Emme siis kaikki vuorollamme klähmi samoja ottimia. Valittu malli on hieman itsepalvelua hitaampi, mutta kestämme tämän turvallisuuden vuoksi.

-Pidämme turvaetäisyydet sekä kokouksen että ruokailun aikana.

Tervetuloa!

Posted in Aiheeton | Kommentit poissa käytöstä

Oletko unohtanut jotain?

Vuosikokoukseen on ilmoittautunut vasta kourallinen väkeä. Ilmoittautumisaika päättyi eilen, mutta sitä on nyt jatkettu kuluvan viikon loppuun asti. Haluamme juuri Sinut mukaan!

Vuosikokous pidetään Jyväskylässä, Hotelli Albassa keskiviikkona 26.8. klo 18 alkaen.

Ilmoittaudu kokoustarjoilun vuoksi asiamiehelle mieluiten heti, mutta viimeistään 23.8. mennessä sihteeri(at)ksjournalistit.fi tai 0500 297339.

Posted in Aiheeton | Kommentit poissa käytöstä

Vuosikokous lähestyy (taas)

Toinen yritys vuosikokouksen järjestämiseksi lähestyy. Edessä on isoja asioita, muun muassa uuden puheenjohtajan valinta sekä Kotaniemen tulevaisuuden näkymät.

Vuosikokous on tarkoitus pitää Jyväskylässä, Hotelli Albassa ke 26.8. klo 18 alkaen – jos korona suo. Kokousmateriaali on sama kuin keväällä kaavailtuun kokoukseen. Materiaali on lähetetty kaikille sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille paitsi keväällä myös muutama päivä sitten.

Ilmoittaudu kokoustarjoilun vuoksi asiamiehelle 19.8. mennessä sihteeri(at)ksjournalistit.fi tai 0500 297339.

Posted in Aiheeton | Kommentit poissa käytöstä

Kotaniemen kohtalo pohdinnassa

Ikä alkaa painaa Kotaniemen mökkejä ja niiden korjaustarve on jatkuva. Ilman sen kummempia remontteja Kotaniemen ylläpito syö tuhansia euroja vuosittain. Varausmaksujen tuotto riittää kattamaan pienet vuosikorjaukset, kiinteistöverot ja tiemaksut, mutta silloin tällöin tarvetta on isommille urakoille.

Samaan aikaan innokkaiden talkoolaisten määrä on vähentynyt. Mökkeily on myös muuttanut vuosien saatossa luonnettaan, eikä esimerkiksi jäsenten yhteinen juhannus Lahtelassa houkuttele takavuosien tapaan.

Mitä yhdistyksen mökkiomistukselle pitäisi tehdä? Mihin suuntaan Kotaniemeä pitäisi kehittää, jos se halutaan säilyttää yhdistyksen omistuksessa jatkossakin? Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan porukalla 13.8. klo 17 Keskisuomalaisen toimitalossa Aholaidassa. Olet tervetullut mukaan! Ilmoittautumiset korpijokihelja(at)gmail.com tai 040 531 4734.

Posted in Aiheeton | Kommentit poissa käytöstä

Nyt pääsee mökille!

Sekä Kärkelässä että Lahtelassa näyttää olevan lähipäivinä vapaata. Lahtela on käytettävissä lauantaista 27.6. alkaen torstaihin 2.7. asti, Kärkelä puolestaan maanantaista 29.6. koko viikon.

Nyt kannattaa olla varauksessaan ripeä. Nopeat syövät hitaat.

Posted in Aiheeton | Kommentit poissa käytöstä

Uutta voimaa tarvitaan

 

Yhdistyksen henkilöstötilanne on huolestuttava. Tehtävistään ovat luopumassa sekä puheenjohtaja että kaksi hallituksen jäsentä. Myös tilapäiseksi avuksi lupautunut asiamies on tehtävässään jatkoajalla. Mieti nyt vakavasti, voisiko olla sinun vuorosi tehdä hieman talkootyötä journalistien yhteiseksi hyväksi. Vuosikokouksessa meillä pitää olla seuraavat tekijät tiedossa.

Äsken lähteneessä uutiskirjeessä kerrotaan myös siitä, että Kotaniemen siivouksesta on laistettu. Se on tarkoittanut, että jotkut ovat joutuneet aloittamaan lomansa siivoamalla edellisen lomailijan jäljet. Mikäli asiassa ei ryhdistäydytä, joudutaan harkitsemaan rahallista sanktiota siivouksen laiminlyönneille.

Vuosikokoukselle on päätetty uusi päivämäärä. Koronan vuoksi pitämättä jäänyt vuosikokous on nyt suunnitteilla elokuun loppuun, keskiviikolle 26.8. klo 18. Paikkana Hotelli Alba. Katsotaan, kuinka meidän käy.

Posted in Aiheeton | Kommentit poissa käytöstä

Onni suosi Anssia

Lahtelan juhannusarvonta on suoritettu. Onnettaren suosiossa oli tällä kertaa Anssi K. Kaikkiaan arvontaan osallistui kahdeksan ihmistä.

Kaikille jäsenille vielä muistutukseksi, että yhteisjuhannusta ei siis Lahtelassa tänä vuonna vietetä.

Posted in Aiheeton | Kommentit poissa käytöstä