Merkkipäiväillallinen 13. lokakuuta ravintola Figarossa Jyväskylässä

Keski-Suomen Journalistit järjestää perinteisen merkkipäiväillallisen Jyväskylässä maanantaina 13. lokakuuta kello 19 ravintola Figarossa, osoitteessa Asemakatu 2/4.

Illallinen on tarkoitettu kaikille yhdistyksen jäsenille, jotka viettävät tänä vuonna 50-, 60-, 65-, 70-, 75-, 80-, 85-, 90-, 95-tai 100-vuostipäiviään. Kutsut juhlakaluille lähtevät postiin tuota pikaa.

Paikalla on merkkipäiväänsä viettävien lisäksi puheenjohtaja Tarja Kovanen.

Ilmoitattehan saapumisestanne ja mahdollisista ruokarajoitteistanne maanantaihin 6.10. mennessä Keski-Suomen Journalistien sihteerille Sami Rahkoselle joko sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@ksjournalistit.fi tai puhelimitse 050 360 4446.

 

This entry was posted in Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Comments are closed.