Kotaniemen kevättalkoot viikonloppuna pe-su 13.-15. toukokuuta.

Ilmoittaudu ruokailujärjestelyjen vuoksi tiistaihin 10.5. mennessä Lahtelan isännälle Matti Salmelle 0400 545 636 tai salmimatti9@gmail.com . Ilmoita myös mahdollinen erikoisruokavaliosi ja aika johon pe-su osallistut. Yöpaikkoja riittää kaikille.

Talkoissa siivoillaan leppoisaan tahtiin mökkien sisätilat, laitetaan laiturit ja puhdistetaan tontit ja rakennusten alustat vuosien saatossa kertyneestä tavarasta. Tule tekemään mukavassa porukassa lomapaikoistamme entistä viihtyisämpiä. Tiedossa on myös maljannosto Lahtelan uudelle saunalle!

HUOM! Mökkien avaimet ovat nyt koodilukitussa kotelossa Kotaniemessä. Saat omaa käyntiäsi varten oleelliset tiedot avaimen sijainnista ja koodista Matti Salmelta. Vara-avaimet ovat Keskisuomalaisessa.

This entry was posted in Aiheeton. Bookmark the permalink.

Comments are closed.