Kesäinen sää kruunaamassa Kotaniemen juhannuksen!

Kotaniemen mökeillä vietetään juhannusta perinteiseen tapaan eli kaikki mökit on varattu yhdistyksen jäsenten käyttöön perjantain 24.6. puolesta päivästä sunnuntain 26.6. iltapäivään. Kotaniemen emäntä ja isännät ovat hommanneet Vaheriin kohtalaisen juhannussään (tällä tietoa + 20-22 astetta päivällä, +15 astetta yöllä), mutta muutoin juhlameininki on osanottajien itsensä vastuulla.

Homma toimii niin, että mökit ovat jokaisen vapaasti käytettävissä ja petipaikat jaetaan sopuisasti paikalle kokoontuneiden kesken. Lahtelaan majoittuu 6-10 henkeä, Selkälään 4-6 ja Kärkelään 4 henkeä. Autolla pääsee Lahtelassa pihaan ja pienemmillä mökeillä kivenheiton päähän mökistä. Mökeillä on perusastiastot ja keittovälineet, vuodevaatteet (tuo omat liinavaatteet) ja radio. Jokaisella mökillä on mahdollisuus saunoa, grillata, savustaa, soudella omalla veneellä ja tietenkin käytössä ovat myös Kotaniemen runsaiksi havaitut kalavedet. Ensimmäiset kantarellitkin saattavat kruunata juhannuksen pitopöytiä.

Ensikertalaiselle juhannus on siis myös erinomainen aika käydä tutustumassa mökkeihimme ja saada vinkkejä jo paikan tuntevilta, koska vakiokävijöitä on tänäkin juhannuksena mitä todennäköisimmin.

Tähdennykseksi: ennakkoilmoittautumisia ei tarvita.

Mukavaa juhannusta Kotaniemessä!