”Oi niitä aikoja…” KESKI-SUOMI MUISTELEE

100v_1_ksmltoimitus-60-l-toimittajat-reima-nousiainen-vas-ja-pentti-kiipula
-Kuva: Keskisuomalaisen toimitus 60-luvulla, toimittajat Reima Nousiainen (vas.) ja Pentti Kiipula.

Keski-Suomen Journalistit täyttää vuonna 2022 sata vuotta. Taipaleen kunniaksi KSJ kokoaa historiaa siitä, miten median taloudellinen, tekninen ja journalistinen muutos ovat heiluttaneet keskisuomalaisen lehti- ja muiden media-ammattilaisten elämää erityisesti viimeisten 50 vuoden aikana.

Historian kokoamiseen tarvitsemme mukana olleiden kollegoiden kokemuksia ja muistoja. Tarvitsemme niitä niin valta-, alue- kuin paikallislehdistäkin, samoin paikallisradioiden puolelta. Tarvitsemme niitä niin sanan kuin kuvan puolelta, niin kuukausipalkalla kuin freelancereinakin elantonsa hankkineilta.

Pekka Soini, Keskisuomalainen, toimitus
-Kuva: toimittaja Pekka Soini Keskisuomalaisen toimituksessa.

Tule tutustumaan 100-vuotishistoriatyöhon pienen iltapalan ja –naukun ääreen tiistaina 11.10.2016 klo 18-21 Palokan Prisman lähellä sijaitsevaan Pelimannitaloon Jyväskylässä. Osoite on Saarijärventie 71.

Ilmoittautumiset tarjoilun takia 5.10. mennessä 100-vuotishistoriaa valmistelevan työryhmän vetäjälle Jarkko Mänttärille (040- 586 5760, s-posti jamanttari@gmail.com) tai yhdistyksen asiamiehelle Hannu Tuoviselle (040- 706 6071, s-posti sihteeri@ksjournalistit.fi).

Ilmoita myös, jos tarvitset Jyväskylän alueelta kyytiä Pelimannitaloon.