Lokakuun pressiklubin kuuma aihe: some, luottamus ja törkytulva

KSJ:n pressiklubissa tiistaina 4.10. klo 18-20 Keskisuomalaisen tiloissa ruoditaan kuumaa aihetta, sosiaalisessa mediassa piileviä odottamattomia yleisöjä ja reaktioita. Illan mittaan pohditaan luottamusta yleisön ja median välillä, ja kurkistetaan journalistin ’uusimpaan ammatilliseen etuun’, vihapuheeseen ja törkytulvaan. Tavoite on selventää myös, miten mustamaalatuksi joutumisen kanssa voi elää.

Pressiklubissa Jyväskylän yliopiston uusi viestinnän professori, TaT Mikko Villi alustaa luottamuksesta, sekä yleisemmin mediasta ja yleisöstä sosiaalisen median kontekstissa. Työnsä takia mustamaalatuksi ja uhatuksi netissä joutunut Iltalehden kesätoimittaja Suvi-Tuulia Nykänen kertoo kokemuksistaan.

TÄRKEÄÄ! Tarjoilun takia ilmoittautumiset 30.9. mennessä yhdistyksen asiamiehelle Hannu Tuoviselle sähköpostilla sihteeri@ksjournalistit.fi tai puhelimitse 040- 706 6071.