Jukka Koivulasta KSJ:n uusi puheenjohtaja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maaseudun Tulevaisuuden aluetoimittaja
Jukka Koivula (kuvassa) on valittu KSJ:n uudeksi puheenjohtajaksi. Torstaina 9.3. pidetty vuosikokous päätti valinnasta yksimielisesti. Koivula oli edellisessä hallituksessa varapuheenjohtaja.

Koivula on vuosien 1990-93 puheenjohtajan Jarkko Mänttärin mukaan neljäs aluetoimittaja KSJ:n keulilla. Kansan Uutisten aluetoimittajan Mänttärin lisäksi pestiä ovat hoitaneet Uuden Suomen aluetoimittaja Kalevi Veijonen 1960-62 ja Hesarin aluetoimittaja Maire Vaajakallio 1974-75.

Puheenjohtajuutta neljä vuotta hoitanut Tarja Kovanen vaihtoi toimittajan työt opiskeluihin. Puheenjohtajuuden hän totesi olleen suuri ilo ja kunnia. Kovanen toivoi uutta porukkaa ennakkoluulottomasti mukaan tärkeään, voimaannuttavaan ja palkitsevaan ay-toimintaan.

Yhdistyksen uuden hallituksen järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Keskisuomalaisen uutistoimittaja Eeva Salminen. Muut hallituksen varsinaiset jäsenet ovat Topias Peltonen (Lööppi ry:n pj.), Tatu Kuukkanen (Lööppi ry), Suvi-Tuulia Nykänen (Lööppi ry), Heljä Korpijoki (tal.hoit, Keskisuomalainen) ja Hannu Tuovinen (asiamies). Harri Mertaniemi (Suur-Keuruu, SJL:n valtuutettu), Ilkka Hartio (Keskisuomalaisen taloustoim.) ja Henri Häkkinen (Lööppi ry) valittiin varajäseniksi hallitukseen.

This entry was posted in Aiheeton. Bookmark the permalink.

Comments are closed.