Etsitkö juhannuksen viettopaikkaa? Miten olisi Kärkelä?

Juhannukseksi jäsenistön porukkakäyttöön on tänä suvena varattu vain Lahtela.

Kaksi muuta mökkiämme, Selkälä ja Kärkelä, on päätetty antaa juhannuksena jäsentemme yksityiskäyttöön, syynä aiempien kesien vaisu yhteiskäyttö. Varauskalenterin mukaan Kärkelä näyttää olevan vielä vapaa juhannuksena. Jos juhannus Kärkelässä kiinnostaa, tee varauksesi 15.4. mennessä; sen jälkeen yksityisvaraamista markkinoidaan myös SFJ:n ja RTL:n jäsenille.

HUOM! Lahtelankin tilannetta seurataan juhannuksen kynnykselle. Vaikka yhteiseen juhannuksen viettoon ei tarvitsekaan ennakkoilmoittautumista, olisi hyvä kertoa etukäteen Lahtelan isännälle, jos olet menossa Lahtelan porukkajuhannukseen. Majoituspaikkoja mökistä ja saunakamarista löytyy liki kymmenelle. Jos sitten näyttää, että väkeä ei ole tulossa, voimme pikaisella tiedottamisella ’yksityistää Lahtelan juhannuksen ensiksi ehtivälle’.

Kotaniemen isännistö:
Lahtela: Matti Salmi p. 0400 545 636
Selkälä: Mikko Lundell p. 040 826 8688
Kärkelä: Anssi Koskinen p. 044 517 8451

This entry was posted in Aiheeton. Bookmark the permalink.

Comments are closed.