KSJ tarjoaa: malja 100v. Suomelle ja historian havinaa Tampereen uusitussa Lenin-museossa

Keski-Suomen Journalistit (KSJ) ja Pirkanmaan Journalistit (PJY) järjestävät yhteisen Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden vierailun Tampereen uudistettuun Lenin-museoon pyhäinpäivänä, lauantaina 4.11.2017. Bussimatkamme alkaa lauantaina 4.11. klo 10 hujakoissa ja paluu Jyväskylään on illalla n. klo 20-21.

Lenin-museo_Kuva Olli Pekka LatvalaTampereella on luvassa on dramaturginen kierros Lenin-museossa. Matkaoppaan mukana osallistumme Suomen ja Neuvostoliiton historian eri vaiheisiin, kokemaan jännittäviä ja viihdyttäviä hetkiä halki kuohuvan 1900-luvun. Ja nostamme KSJ:n tarjoaman maljan 100-vuotiaalle Suomelle!

Päivä jatkuu lounaan merkeissä yhdessä PJY:läisten kanssa. Samalla on mainio tilaisuus vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia Suomen positiivisimman kaupungin journalistien kanssa. Jos aikataulu antaa myöten, retkeen voi sisällytttää jonkin käyntikohteen, esim. Pyynikin näkötornin. Lounas on näillä näkymin työläiskorttelien jossakin ravintolassa (tarkentuu lähiaikoina).

Omavastuut ovat 20 € per jäsen, opiskelijat 15 € ja avecit 30 €. Ilmoittautuminen on sitova, maksut kerätään bussissa.

Maksuun sisältyy: matkat JKL-Tre-JKL, museo-opastus juhlamaljoineen ja lounas.

Jäsenmeilissä ilmoittautumisen takarajaksi mainittiin 24. lokakuuta, mutta retkijärjestelyn vaativuuden takia kerro halukkuudestasi 10.10. mennessä tai mieluiten HETI!

Museon puolesta opastettavan ryhmän koko on rajattu 25 henkilöön, joten pidä huolta ilmoittautumisestasi mahdollisimman ripeästi. Bussissa on myös puolentusinaa paikkaa aveceille, jotka siis voivat laatia omia Tampere-ohjelmiaan, tutustua Lenin-museoon omatoimisesti ja/tai ottaa osaa journalistien ohjelmaan.

Bussireitin suunnittelun helpottamiseksi ilmoittaudu siis mahdollisimman pikaisesti (tai viimeistään 24.10.2017 mennessä) KSJ:n asiamiehelle Hannu Tuoviselle, joko sähköpostiin osoitteeseen sihteeri@ksjournalistit.fi tai puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 040-706 6071.

Jos bussi jää merkittävän vajaaksi, vaihdamme kyydin junaan.

Lisätietoja antaa niin asiamies kuin hallituksen muutkin jäsenet.

KUVA: Leninin ja Stalinin kohtaamispaikan vieressä voi ottaa ikimuistoiset matkamuistokuvat. Hätkähdyttävät näköisnuket, neuvostoliittolainen moottoripyörä, punaiset verhot ja ikkunoiden näkymät Moskovaan luovat unohtumattomat puitteet. -Kuva: Olli-Pekka Latvala

Linkkejä:
http://www.werstas.fi/uusi-lenin-museo/

http://lenin.fi/

 

This entry was posted in Aiheeton. Bookmark the permalink.

Comments are closed.