Lahtela

Lahtela

Kotalahden puolella sijaitseva ilta-aurinkoinen Lahtela on mökeistä vanhin. Pyöröhirsistä rakennettu päärakennus on varsin tilava. Suuren tupakeittiön lisäksi talossa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta. Ilman erillisjärjestelyjä mökissä voi yöpyä 6-7 henkeä ja erillisen saunarakennuksen kamarissa on lisäksi kaksoislaveri. Sauna on remontoitu kattavasti v. 2016. Myös piha on salaojitettu ja tehty parkkipaikka lähemmäs mökkiä keväällä 2016.

Molemmat rakennukset on sähköistetty, joten Lahtelaa voi käyttää ympärivuotisesti. Lahtelan varustukseen kuuluu mm. vene, sähköhella/uuni, jääkaappi, pölynimuri, radio, kahvinkeitin, ruokailuastiat, grilli, savustuslaatikko sekä kaira.

Hinnat KSJ:n jäsenille 15.3.2018 vuosikokouksen päätöksellä
(muille kuin KSJ:n jäsenille hinnat ovat x2)

25 e/vrk kesä-elokuussa (viikko 175 e)
20 e/vrk muuna aikana (viikko 140 e)

Ohjeita mökkeilyyn

Mökkien avaimia säilytetään isoimman mökin, Lahtelan, huussissa avainkaapissa. Kaapin avainkoodin saat isänniltä.  Avaimet on aina palautettava samaan paikkaan heti käytön jälkeen, ellei seuraavan tulijan kanssa toisin sovita. Ajo-ohjeen ja kartan saat myös sähköisesti tilaamalla asiamieheltä: sihteeri@ksjournalistit.fi. Turvallisuussyistä emme voi laittaa tarkkoja ajo-ohjeita nettiin.

Lahtelan ohjeet (viimeksi päivitetty 2016)

Varaa Lahtela

Valitse saapumis- JA lähtöpäivä. Varausaikasi maalaantuu punaisella. Sen jälkeen täytä tietosi lomakkeeseen ja olet valmis. Ongelmatilanteissa klikkaa alapuolelta ”Näytä varauslomake” ja täytä päivämäärät manuaalisesti.

Jos haluat tehdä pelkän päiväretken ilman yöpymistä, klikkaa kalenterien alapuolelta ”Näytä varauslomake” ja täytä saapumis- ja lähtöpäiväksi sama päivämäärä.

Jos haluat saada tietoja tehdyistä varauksista tai poistaa varauksen, kirjaudu varausjärjestelmään. Tunnukset ovat samat kuin vanhassa järjestelmässä. Saat tarvittaessa ne yhdistyksen sihteeriltä, KSJ:n Facebook-ryhmässä tai toiselta yhdistyksen jäseneltä.

Jos varaus ei jostain syystä onnistu, koeta aina ensin sivun lataamista uudelleen. Apua saa myös: antti.saarenpaa@gmail.com tai Facebook-ryhmässä Keski-Suomen Journalistit.

Comments are closed.