Kotalahden puolella sijaitseva ilta-aurinkoinen Lahtela on mökeistä vanhin. Pyöröhirsistä rakennettu päärakennus on varsin tilava. Suuren tupakeittiön lisäksi talossa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta. Ilman erillisjärjestelyjä mökissä voi yöpyä 6-7 henkeä ja erillisen saunarakennuksen kamarissa on lisäksi kaksoislaveri. Sauna on remontoitu kattavasti v. 2016. Myös piha on salaojitettu ja tehty parkkipaikka lähemmäs mökkiä keväällä 2016.

Molemmat rakennukset on sähköistetty, joten Lahtelaa voi käyttää ympärivuotisesti. Lahtelan varustukseen kuuluu mm. vene, sähköhella/uuni, jääkaappi, pölynimuri, radio, kahvinkeitin, ruokailuastiat, grilli, savustuslaatikko sekä kaira.

Hinnat KSJ:n jäsenille 1.4.2024 alkaen hallituksen päätöksellä:

50 e/vrk touko-syyskuussa (viikko 350 e)
40 e/vrk muuna aikana (viikko 280 e)

Hinnat muille kuin KSJ:n jäsenille: 60 e (viikko 420 e)/50 e (viikko 350 e).

Voit maksaa oleskelusi heti käynnin jälkeen Keski-Suomen journalistien tilille Keski-Suomen osuuspankkiin: FI97 5290 0250 3034 41. Kirjoita maksun viestikenttään mökin varaajan nimi, varatut päivät ja missä mökissä.

Jos joudut perumaan varauksen ilmoita siitä: sihteeri@ksjournalistit.fi. Peru varauksesi viimeistään 7 päivää ennen varauksen alkamista (force majeure). Jos varaus perutaan vasta viime hetkellä ilman hyvää syytä, yhdistyksellä on oikeus periä 50% varausmaksusta. 

Ohjeita mökkeilyyn

Mökin avaimia säilytetään huussissa avainkaapissa. Kaapin avainkoodin saat isänniltä tai asiamieheltä.  Avaimet on aina palautettava samaan paikkaan heti käytön jälkeen. Ajo-ohjeen ja kartan saat sähköisesti asiamieheltä: sihteeri@ksjournalistit.fi.

Lisätietoa toimintatavoista sekä mökin varusteista: Usein kysytyt kysymykset liittyen Kotaniemen mökkeihin ja Mikä on Kotaniemi?

Varaa Lahtela

Valitse haluamasi päivät. Varaamattomat päivät näkyvät vaaleansinisinä. Klikkaa päivää tai päiviä, jotka haluat varata, niin ne muuttuvat tummiksi (Jos et haluakaan varata jotain päivää, klikkaa sitä uudelleen, niin se muuttuu jälleen vaaleansiniseksi).  Kun olet valinnut haluamasi päivät, täytä tietosi kalenterin alla olevaan lomakkeeseen ja olet valmis.  Kysy apua ongelmatilanteissa: sihteeri@ksjournalistit.fi

Kullakin KSJ:n jäsenellä voi olla samanaikaisesti voimassa vain yksi, maksimissaan viikon varaus kesä-elokuussa koulujen loma-aikana. Sen  sijaan sinulla voi kesäviikon lisäksi olla varaus kesäkauden ulkopuolella, esimerkiksi syyskuussa. Lue myös usein kysytyt kysymykset: https://www.ksjournalistit.fi/wp/kotaniemen-mokit-faq/. 

HUOM! Lahtelan kesän ns. ”kuumat viikot” eli kesän suosituimmat lomaviikot arvotaan joka vuosi erikseen. Nämä kuumat viikot ovat viikot  juhannusviikosta koulujen alkuun. Näitä viikkoja et siis voi varata, vaan KSJ:n hallitus arpoo ne halukkaiden kesken huhti-toukokuussa. Arvonnasta  ilmoitetaan erikseen jäsenille. Jos arvonnan jälkeen jää ajankohtia varaamatta, niitä voi varata normaalisti. Muita mökkejä (Kärkelä, Selkälä) voi varata kesälle vapaasti.

Kalenteri latautuu...
-
Vapaa
18
-
Varattu (kesän mökkiajat arvotaan keväällä / mökki ei ole käytössä)
18
-
Varattu

Sukunimi*:

Etunimi*:

Email*:

Puhelinnumero*:

Osoite*:

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani käytetään rekisteri- ja tietosuojaselosteen mukaisella tavalla. Lue seloste täältä.