Uusin mökki on niemen kärkeen hankittu Honkarakenteen hirsimökki Kärkelä, jonka yhteydessä on myös sauna. Itse mökissä on tupa, keittokomero sekä pieni makuuhuone (2 h). Tuvassa on kaksoislaveri. Kärkelässä on tuplaovet ja tuplaikkunat sekä varaava takka, joten sielläkin on yövytty jopa talvipakkasilla. Kärkelän varustukseen kuuluvat mm. vene, kaasujääkaappi (uusittu v. 2015), kaasuliesi/uuni, muurikkapannu, savustuslaatikko, petroolilämmitin, radio sekä ruokailuastiat. Kärkelän grilli ja kuumavesipata on uusittu v. 2014.

Mökillä on aurinkosähköjärjestelmä, josta riittää virtaa valaistukseen. Myös kännykän/tietokoneen lataaminen onnistuu mökissä olevalla invertterillä. Aurinkosähkön riittävyyteen vaikuttaa kuitenkin auringonpaisteen määrä sekä se, paljonko sähköä käyttää.

Laitteiden käyttöohjeet ja muut pelisäännöt löytyvät mökistä.

Hinnat KSJ:n jäsenille 1.2.2021 alkaen hallituksen päätöksellä

25 e/vrk touko-syyskuussa (viikko 175 e)
20 e/vrk muuna aikana (viikko 140 e)

Hinnat muille kuin KSJ:n jäsenille: 40 e (viikko 280 e)/30 e (viikko 210 e).

Ohjeita mökkeilyyn

Mökin avaimia säilytetään huussissa avainkaapissa. Kaapin avainkoodin saat isänniltä tai asiamieheltä. Avaimet on aina palautettava samaan paikkaan heti käytön jälkeen. Ajo-ohjeen ja kartan saat sähköisesti asiamieheltä: sihteeri@ksjournalistit.fi. 

Lue myös Usein kysytyt kysymykset liittyen Kotaniemen mökkeihin.

Varaa Kärkelä

Valitse haluamasi päivät. Varaamattomat päivät näkyvät vaaleansinisinä (varatut oransseina). Klikkaa päivää tai päiviä, jotka haluat varata, niin ne muuttuvat tummiksi (Jos et haluakaan varata jotain päivää, klikkaa sitä uudelleen, niin se muuttuu jälleen vaaleansiniseksi).  Kun olet valinnut haluamasi päivät, täytä tietosi kalenterin alla olevaan lomakkeeseen ja olet valmis.  Kysy apua ongelmatilanteissa: sihteeri@ksjournalistit.fi

Huomaathan, että kullakin KSJ:n jäsenellä voi olla samanaikaisesti voimassa vain yksi, maksimissaan viikon varaus kesä-elokuussa koulujen loma-aikana. Sen  sijaan sinulla voi kesäviikon lisäksi olla varaus kesäkauden ulkopuolella, esimerkiksi syyskuussa.  Lue myös usein kysytyt kysymykset: https://www.ksjournalistit.fi/wp/kotaniemen-mokit-faq/. 

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
04
- Varattu (kesän mökkiajat arvotaan keväällä / mökki ei ole käytössä)
04
- Varattu

Sukunimi*:

Etunimi*:

Email*:

Puhelinnumero*:

Osoite*:

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani käytetään rekisteri- ja tietosuojaselosteen mukaisella tavalla. Lue seloste täältä.