Kärkelä

Kärkelä

Uusin mökki on niemen kärkeen hankittu Honkarakenteen hirsimökki Kärkelä, jonka yhteydessä on myös sauna. Itse mökissä on tupa, keittokomero sekä pieni makuuhuone (2 h). Tuvassa on kaksoislaveri. Kärkelässä on tuplaovet ja tuplaikkunat sekä varaava takka, joten sielläkin on yövytty jopa talvipakkasilla. Kärkelän varustukseen kuuluvat mm. vene, kaasujääkaappi (uusittu v. 2015), kaasuliesi/uuni, muurikkapannu, savustuslaatikko, petroolilämmitin, radio sekä ruokailuastiat. Kärkelän grilli ja kuumavesipata on uusittu v. 2014.

Mökillä on aurinkosähköjärjestelmä, josta riittää virtaa valaistukseen. Myös kännykän/tietokoneen lataaminen onnistuu mökissä olevalla invertterillä. Aurinkosähkön riittävyyteen vaikuttaa kuitenkin auringonpaisteen määrä sekä se, paljonko sähköä käyttää.

Laitteiden käyttöohjeet ja muut pelisäännöt löytyvät mökistä.

Hinnat KSJ:n jäsenille 15.3.2018 vuosikokouksen päätöksellä
(muille kuin KSJ:n jäsenille hinta on x2)

20 e/vrk kesä-elokuussa (viikko 140 e)
15 e/vrk muuna aikana (viikko 105 e)

Ohjeita mökkeilyyn

Mökkien avaimia säilytetään isoimman mökin, Lahtelan, huussissa avainkaapissa. Kaapin avainkoodin saat isänniltä. Avaimet on aina palautettava samaan paikkaan heti käytön jälkeen, ellei seuraavan tulijan kanssa toisin sovita. Ajo-ohjeen ja kartan saat myös sähköisesti tilaamalla asiamieheltä: sihteeri@ksjournalistit.fi. Turvallisuussyistä emme voi laittaa tarkkoja ajo-ohjeita nettiin.

Varaa Kärkelä

Valitse saapumis- JA lähtöpäivä. Varausaikasi maalaantuu punaisella. Sen jälkeen täytä tietosi lomakkeeseen ja olet valmis. Ongelmatilanteissa klikkaa alapuolelta ”Näytä varauslomake” ja täytä päivämäärät manuaalisesti.

Jos haluat tehdä pelkän päiväretken ilman yöpymistä, klikkaa kalenterien alapuolelta ”Näytä varauslomake” ja täytä saapumis- ja lähtöpäiväksi sama päivämäärä.

Jos haluat saada tietoja tehdyistä varauksista tai poistaa varauksen, kirjaudu varausjärjestelmään. Tunnukset ovat samat kuin vanhassa järjestelmässä. Saat tarvittaessa ne yhdistyksen sihteeriltä, KSJ:n Facebook-ryhmässä tai toiselta yhdistyksen jäseneltä.

Jos varaus ei jostain syystä onnistu, koeta aina ensin sivun lataamista uudelleen. Apua saa myös: antti.saarenpaa@gmail.com tai Facebook-ryhmässä Keski-Suomen Journalistit.

Comments are closed.