Selän puolella, aamuaurinkoisella paikalla sijaitsevassa Selkälässä on kaksi rakennusta. Varsinaisessa mökissä on tupa ja pieni makuuhuone, joissa yhteensä neljän hengen nukkumapaikat. Lisäksi erillisessä saunarakennuksessa on takalla varustettu saunakamari, jossa on kaksoislaveri. Selkälän varustukseen kuuluu mm. vene, kaasuliesi/uuni, savustuslaatikko, muurikkapannu, grilli, petroolilämmitin, radio ja ruokailuastiat. Selkälän pihalla on kuumavesipata.

Mökillä on aurinkosähköjärjestelmä, josta riittää virtaa valaistukseen. Myös kännykän/tietokoneen lataaminen onnistuu mökissä olevalla invertterillä. Aurinkosähkön riittävyyteen vaikuttaa kuitenkin auringonpaisteen määrä sekä se, paljonko sähköä käyttää.

Laitteiden käyttöohjeet ja muut pelisäännöt löytyvät mökistä.

Hinnat KSJ:n jäsenille 1.4.2024 alkaen hallituksen päätöksellä:

40 e/vrk touko-syyskuussa (viikko 280 e)
30 e/vrk muuna aikana (viikko 210 e)

Hinnat muille kuin KSJ:n jäsenille: 50 e (viikko 350 e)/40 e (viikko 280 e).

Voit maksaa oleskelusi heti käynnin jälkeen Keski-Suomen journalistien tilille Keski-Suomen osuuspankkiin: FI97 5290 0250 3034 41. Kirjoita maksun viestikenttään mökin varaajan nimi, varatut päivät ja missä mökissä.

Jos joudut perumaan varauksen ilmoita siitä: sihteeri@ksjournalistit.fi. Peru varauksesi viimeistään 7 päivää ennen varauksen alkamista (force majeure). Jos varaus perutaan vasta viime hetkellä ilman hyvää syytä, yhdistyksellä on oikeus periä 50% varausmaksusta. 

Ohjeita mökkeilyyn

Mökin avaimia säilytetään huussissa avainkaapissa. Kaapin avainkoodin saat isänniltä tai asiamieheltä. Avaimet on aina palautettava samaan paikkaan heti käytön jälkeen. Ajo-ohjeen ja kartan saat sähköisesti asiamieheltä: sihteeri@ksjournalistit.fi. 

Lisätietoa toimintatavoista sekä mökin varusteista: Usein kysytyt kysymykset liittyen Kotaniemen mökkeihin ja Mikä on Kotaniemi?

Varaa Selkälä

Valitse haluamasi päivät. Varaamattomat päivät näkyvät vaaleansinisinä. Klikkaa päivää tai päiviä, jotka haluat varata, niin ne muuttuvat tummiksi (Jos et haluakaan varata jotain päivää, klikkaa sitä uudelleen, niin se muuttuu jälleen vaaleansiniseksi).  Kun olet valinnut haluamasi päivät, täytä tietosi kalenterin alla olevaan lomakkeeseen ja olet valmis.  Kysy apua ongelmatilanteissa: sihteeri@ksjournalistit.fi

Huomaathan, että kullakin KSJ:n jäsenellä voi olla samanaikaisesti voimassa vain yksi, maksimissaan viikon varaus kesä-elokuussa koulujen loma-aikana. Sen  sijaan sinulla voi kesäviikon lisäksi olla varaus kesäkauden ulkopuolella, esimerkiksi syyskuussa. Lue myös usein kysytyt kysymykset: https://www.ksjournalistit.fi/wp/kotaniemen-mokit-faq/. 

Kalenteri latautuu...
-
Vapaa
15
-
Varattu (kesän mökkiajat arvotaan keväällä / mökki ei ole käytössä)
15
-
Varattu

Sukunimi*:

Etunimi*:

Email*:

Puhelinnumero*:

Osoite*:

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani käytetään rekisteri- ja tietosuojaselosteen mukaisella tavalla. Lue seloste täältä.