Keski-Suomen journalistien historiakirjan julkkarit

Aika:  La 11-02.2023 klo 13-15
Paikka:  Yliopiston kirjasto Lähde – Tietoniekka tila

Keski-Suomen Journalistien 100-vuotishistoriakirja ”Aatteenpalosta tuloksentekijäksi” julkistetaan lauantaina 11.2.2023 klo 13-15 Jyväskylän yliopiston kirjasto Lähteen Tietoniekka-tilassa. Mukana kirjasta kertomassa ja keskustelemassa sen tutkija-kirjoittaja FT Jorma Wilmi sekä yhdistyksen 100-vuotishistoriatoimikunta puheenjohtajansa toimittaja Jarkko Mänttärin johdolla.

KSJ:n jäsenet saavat kirjan veloituksetta itselleen tulemalla paikalle. Kirjaa ei ole mahdollista saada jälkitoimituksena postitse. Jos joku ei pääse julkistustilaisuuteen, hän voi noutaa kirjan myöhemmin pitkäaikaisvarastosta. 

Kahvitarjoilun, kirjajakelun ja ruokarajoitusten takia ilmoittautumisia pyydetään perjantai-iltaan 3.2.23 mennessä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8Yk5kK5aG4LnIHbPMRihLjVmEzGtuxX_QQRlLMkX-k8-9Hg/viewform?usp=share_link

 Jos jokin asia mietityttää laittakaa viestiä asimiehelle: sihteeri@ksjournalistit.fi

Keski-Suomen journalistien vuosikokous

Aika:  Su 26.3.2023 klo 13-15
Paikka:  Sataman Viilu

Mistä pitäisi puhua vuosikokouksessa? Laita aloitteesi asiamiehelle osoitteeseen sihteeri@ksjournalistit.fi 31.12.2022 mennessä, niin pääsemme keväällä keskustelemaan siitä.

Journalistiliiton tapahtumia

Kipinää kirjoittamiseen – Anne Ignatiuksen parhaat vinkit ja henkilökohtainen palaute 1.2. alkaen

Tervetuloa hiomaan erilaisia tekstejä 1.2. alkaen toimittaja, kouluttaja Anne Ignatiuksen johdolla. Anne on jäsenille tuttu mm. Long Playn tuottamasta suositusta kielioppikoulutuksesta muutaman vuoden takaa. Maksuton koulutus sopii kaikille työkseen tekstejä tuottaville liiton jäsenille,

Lue lisää Journalistiliiton sivuilta.

Tiedot- ja neuvottelutaidot Teams-koulutus 14-15.02

Perinteinen kaksipäiväinen orientaatiokurssi luottamushenkilöille ja työsuojeluvaltuutetuille järjestetään tänä vuonna sekä etänä Teamsin kautta että lähikoulutuksena Inkalassa. Kurssien sisällöt ovat samanlaiset. Inkalan lähikoulutuksessa etusijalla ovat ne, jotka eivät ole käyneet peruskurssia ollenkaan tai pitkään aikaan.

Lue lisää Journalistiliiton sivuilta.

Kiinnostaako ura maailmalla? Mm. Rovion Lotta Backlund ja Maikkarin Niko Nurminen kertovat, kuinka se onnistuu 1.3.

Liity seuraan 1.3. klo 14, kun keskustelemme webinaarissa kansainvälistymisestä. Rovion viestintäjohtaja Lotta Backlund kertoo, miten luoda itsensä näköinen ura kansainvälisessä yrityksessä. MTV:n uutistuottaja Niko Nurminen avaa kiehtovan uratarinansa, ja Ylen Espanjan kirjeenvaihtaja/toimittaja Maija Salmi liittyy langoille Barcelonasta. 

Lue lisää Journalistiliiton sivuilta.