Millaista toimintaa haluaisit syksyllä 2021?

Pitkän korona-ajan jälkeen pääsemme todennäköisesti järjestämään jälleen toimintaa syksyllä 2021. Suunnitteilla on muun muassa pressiklubeja ja vierailuja. Toiveena on, että pystymme järjestämään myös koulutuksia. Nyt sinulla onkin hyvä mahdollisuus vielä vaikuttaa: Millaisia koulutuksia kaipaisit? Millaiseen toimintaan lähtisit mieluiten mukaan? Laita ehdotuksiasi sähköpostilla sihteeri@ksjournalistit.fi!

 

Tapahtumia ja koulutuksia verkossa (klikkaa otsikkoa, niin pääset tapahtuman sivulle):

22.6. Freelancerit kesäkuntoon!

Journalistiliiton maksuttoman etätapahtuman kouluttajia ovat freelancer-toimittaja, SFJ:n puheenjohtaja ja työhyvinvointivalmentaja Maria Markus, fysioterapeutti Mikko Patovirta sekä psykologi Pekka Freese. Valmennuskokonaisuuden kuluessa saat vinkkejä stressin purkamiseen, mielen ja kropan vetreyttämiseen sekä itsesi ja työsi vastuulliseen johtamiseen. Ilmoittautuminen 8.6. alkaen. https://tapahtumat.journalistiliitto.fi/event/xOarr

24.8. ja 31.8. Infografiikan tehokurssi

Kaskas Median räätälöimä datan visualisoinnin verkkotyöpaja, joka sisältää kaksi etätapaamiskertaa ja kotitehtäviä. Opetellaan erityisesti maksuttoman Datawrapper-ohjelman käyttöä. Kurssi sopii kaikille infografiikasta kiinnostuneille jäsenille, joilla on hieman pohjatietoa tilastotiedosta ja sen käytöstä. Journalistiliiton ja Tiedetoimittajain liiton järjestämä ilmainen koulutus, ilmoittautuminen alkaa ennen juhannusta https://tapahtumat.journalistiliitto.fi/event/x3712.