KSJ:n tapahtumia

Palaako paikallisjournalismi? – Paneeli paikallisjournalismin tulevaisuudesta

Lauantaina 13. huhtikuuta klo 13-15 Jyväskylän kaupunginkirjaston Unonsalissa, Vapaudenkatu 39–41.

Pienet paikallislehdet käyvät eloonjäämiskamppailua, kun median valta keskittyy ja yhä harvempi ihminen tilaa lehteä kotiin. 

Voidaanko journalismi vielä pelastaa ja miten se tehdään? 

Tervetuloa kuuntelemaan, mitä mieltä aiheesta ovat Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola, Jämsän Seudun, Vekkarin, KMV-lehden ja Suur-Keuruun päätoimittaja Eija Ruoho, Yle Keski-Suomen ja Etelä-Savon päällikkö Minna Salomäenpää sekä kolumnisti ja emeritusprofessori Hannu Ylönen. 

Tilaisuuden järjestää Keski-Suomen Journalistit. Hankkeessa mukana myös Suomen radio- ja televisiotoimittajat RTTL sekä Suomen freelance-toimittajat SFJ. 

Paikalla kahvitarjoilu 50:lle ensimmäiselle.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta ilmoittautumalla voimme varata sinulle paikan. Näin myös autat keräämään osallistujalistaa, jonka avulla saamme rahoitusta tapahtumaan. Voit ilmoittautua sähköpostiin sihteeri@ksjournalistit.fi tai alla olevan linkin kautta.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5kp2SGp5OpvPzaLJcJ50zdbpYU8L6pHIxaGaGkfbQaPjWIw/viewform?usp=sf_link

Journalistiliiton tapahtumia

Kysy mitä vain freelancereitten kollektiivisista neuvotteluista webinaarissa 29.4. 

Askarruttaako, mitä mahdollisuus neuvotella yhteisesti freetyön ehdoista tarkoittaa? Tiedätkö, miten Journalistiliitto on valmistautunut neuvotteluihin? Entä mitä seuraavaksi tapahtuu?

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin kuulemaan, keskustelemaan ja kysymään! Journalistiliitto ja Suomen freelance-journalistit järjestävät webinaarin vappuviikon alkajaisiksi maanantaina 29.4.2024 kello 12–13. Tilaisuus on avoin kaikille Journalistiliiton jäsenille. 

Journalistiliiton edunvalvontajohtaja Petri Savolainen kertoo webinaarissa, missä tällä hetkellä mennään ja miten tilanteeseen on päädytty. Savolainen johtaa Journalistiliitossa niin lehdistön ja kustantamojen kuin Ylen itsensätyöllistäjien neuvottelukuntia.

Lue lisää Journalistiliiton sivuilta.