Pressiklubi: Informaatiovaikuttaminen ja kybersota median näkökulmasta

Aika: tiistai 24.5 klo 18
Paikka: Keskisuomalaisen tilat Aholaita

Miten mediassa pitäisi varautua Venäjän vaikutusyrityksiin? Miten toimittajiin ja toimituksiin halutaan vaikuttaa ja mllaisia kyberhyökkäyksiä voi olla luvassa? Asiantuntijoina ovat yliopistonopettaja, eversti evp. Martti J. Kari ja työelämäprofessori Martti Lehto Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunnasta. Pressiklubin juontaa Mari Heikkilä. Lyhyen alustuksen jälkeen asiantuntijat vastaavat yleisön kysymyksiin.

Kotaniemen talkoot

Aika: helatorstai 26.5

Kotaniemen kevättalkoisiin ovat kaikki tervetulleita to 26.05.2022! Luvassa mukavaa ja hyödyllistä yhdessäoloa. Aloitetaan aamulla noin klo 9.30-10.00, mutta paikalle voi tulla joustavasti. Ilmoittautuminen ruokailua varten tarkentuu viikolla 20. Kysele tarvittaessa ajo-ohjeita sihteeriltä (sihteeri@ksjournalistit.fi).

Pressiklubi: Podcastit – mitä, missä, milloin, kenelle ja miksi? SIIRRETTY SYKSYLLE

Aika: Päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin
Paikka: baari Vakiopaine (Kauppakatu 6).
Ilmoittautuminen: Ei tarvitse ilmoittautua, vapaa pääsy.

Podcasteja on viime aikoina putkahtanut nettiavaruuteen kiihtyvällä tahdilla. Pressiklubissa keskustellaan podcasteista eli mitä ne ovat, missä niitä voi kuunnella, millaisia podcasteja on tarjolla — ja entä jos haluaisin itsekin tehdä oman podcastin, mitä tarvitsen ja miten se onnistuu? Kokemuksistaan ovat kertomassa journalismin opiskelijat Oona Mynttinen ja Angela Nurmi, joilla on Patriisikellari-podcast. Tilaisuutta juontaa KSJ:n asiamies Mari Heikkilä, joka on tehnyt Tulevaisuuden lääketiedettä ja Harvinaisen Sairas -podcastit. Keskustelemaan ovat tervetulleita kaikki podcasteista kiinnostuneet! Voit kuulla, millaista kuunneltavaa podcast-maailmassa on tarjolla tai saada vinkkejä, jos suunnittelet oman podcastin tekemistä. Jos sinulla on jo podcast, tervetuloa verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksia.