VUOSIKOKOUS ON SIIRRETTY TOUKOKUULLE!

Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan pikimmiten.

Huhtikuu 2022 – Tule jo mukaan suunnittelemaan 100-vuotisjuhlia!

Hallituksen perustama juhlatoimikunta kokoontui ensimmäistä kertaa 12.1.2021 suunnittelemaan yhdistyksen 100-vuotisjuhlia. Jos juhlien jatkoideointi kiinnostaa, juhlatoimikuntaan voi vapaasti liittyä mukaan. Kokoonnumme kevään mittaan etänä/livenä. Laita sähköpostia sihteeri@ksjournalistit.fi.

Tapahtumia ja koulutuksia verkossa (klikkaa otsikkoa, niin pääset tapahtuman sivulle):

8.3. Eronen & Liski – näin teet, myyt ja ostat tutkivan jutun

Jos mielessäsi on hyvä juttuaihe, jonka työstäminen ja kauppaaminen jumittavat, tule hakemaan palkitulta toimittajakaksikolta ratkaisut tilanteeseen. Jussi ja Jarno kertovat esimerkkien kera, miten toimittajan kannattaa rakentaa tutkivia juttuprojekteja ja miten jutut kannattaa hinnoitella. He vinkkaavat myös myös, miten juttujen ostajien kanssa toimitaan, jotta käytännön yhteistyö on mutkatonta ja tuloksellista. Journalistiliiton maksuton verkkokoulutus, ilmoittautuminen alkaa 15.2.

14.4. Tietopaketti tueksesi – työsuhteen päättymisen juridiikkaa

Työsuhteen päättymiseen liittyy erilaisia sopimuksia ja pykäliä, oikeuksia ja velvoitteita. Liiton juristi Tytti Oras antaa tiiviit askelmerkit tässä hetteikössä suunnistamiseen. Kaikki aiheesta kiinnostuneet journalistiliiton jäsenet ovat tervetulleita kuulolle! 14.4. klo 16, ilmoittautuminen avataan 31.3. https://tapahtumat.journalistiliitto.fi/event/j1ZAg

22.4. Työkaluja tutkivaan paikallisjournalismiin

Talousjournalismiin ja kuntatason vallankäytön verkostoihin erikoistunut tutkiva free-toimittaja Outi Salovaara kertoo, miten tehdään rohkeaa paikallisjournalismia. Tutkivan journalismin Lumilapio-palkinnon pokannut Salovaara on paljastanut muun muassa rahoistushankkeisiin ja virkamiesten nimityksiin liittyviä epäkohtia. Kunnallispolitiikan läpivalaisusta on syntynyt useita valtakunnallisia skuuppeja. Journalistiliiton koulutuksessa Salovaara esittelee, miten hänen juttunsa ovat syntyneet ja jakaa vinkkinsä kollegojen käyttöön.  Ilmoittautuminen alkaa 1.4. 

KATSO TALLENNE: Instagram haltuun

Näin luot vaikuttavia Instagram-sisältöjä, aktivoit seuraajia ja otat analytiikan haltuun. Kaikki pakattuna kahteen intensiiviseen tuntiin, jotka on nauhoitettu livekoulutuksessa 19.1.2021. Kouluttajana toimii  Varpu Rusila PING Helsingistä. PING Helsingin kokoamaa  kaikille avointa vaikuttajamarkkinoinnin eettistä koodistoa voit tutkailla täällä.  Tallenne on katsottavissa 24/7 liiton extranetin koulutuskirjastossa.