Selkälä

Selkälä

Selän puolella, aamuaurinkoisella paikalla sijaitsevassa Selkälässä on kaksi rakennusta. Varsinaisessa mökissä on tupa ja pieni makuuhuone, joissa yhteensä neljän hengen nukkumapaikat. Lisäksi erillisessä saunarakennuksessa on takalla varustettu saunakamari, jossa on kaksoislaveri. Selkälän varustukseen kuuluu mm. vene, kaasuliesi/uuni, savustuslaatikko, muurikkapannu, grilli, petroolilämmitin, radio ja ruokailuastiat. Selkälän pihalla on kuumavesipata.

Mökillä on aurinkosähköjärjestelmä, josta riittää virtaa valaistukseen. Myös kännykän/tietokoneen lataaminen onnistuu mökissä olevalla invertterillä. Aurinkosähkön riittävyyteen vaikuttaa kuitenkin auringonpaisteen määrä sekä se, paljonko sähköä käyttää.

Laitteiden käyttöohjeet ja muut pelisäännöt löytyvät mökistä.

Hinnat KSJ:n jäsenille 15.3.2018 vuosikokouksen päätöksellä
(muille kuin KSJ:n jäsenille hinta on x2)

20 e/vrk kesä-elokuussa (viikko 140 e)
15 e/vrk muuna aikana (viikko 105 e)

Ohjeita mökkeilyyn

Mökkien avaimia säilytetään isoimman mökin, Lahtelan, huussissa avainkaapissa. Kaapin avainkoodin saat isänniltä. Avaimet on aina palautettava samaan paikkaan heti käytön jälkeen, ellei seuraavan tulijan kanssa toisin sovita. Ajo-ohjeen ja kartan saat myös sähköisesti tilaamalla asiamieheltä: sihteeri@ksjournalistit.fi. Turvallisuussyistä emme voi laittaa tarkkoja ajo-ohjeita nettiin.

Varaa Selkälä

Valitse saapumis- JA lähtöpäivä. Varausaikasi maalaantuu punaisella. Sen jälkeen täytä tietosi lomakkeeseen ja olet valmis. Ongelmatilanteissa klikkaa alapuolelta ”Näytä varauslomake” ja täytä päivämäärät manuaalisesti.

Jos haluat tehdä pelkän päiväretken ilman yöpymistä, klikkaa kalenterien alapuolelta ”Näytä varauslomake” ja täytä saapumis- ja lähtöpäiväksi sama päivämäärä.

Jos haluat saada tietoja tehdyistä varauksista tai poistaa varauksen, kirjaudu varausjärjestelmään. Tunnukset ovat samat kuin vanhassa järjestelmässä. Saat tarvittaessa ne yhdistyksen sihteeriltä, KSJ:n Facebook-ryhmässä tai toiselta yhdistyksen jäseneltä.

Jos varaus ei jostain syystä onnistu, koeta aina ensin sivun lataamista uudelleen. Apua saa myös: antti.saarenpaa@gmail.com tai Facebook-ryhmässä Keski-Suomen Journalistit.

Comments are closed.