Jukka Koivula jatkaa KSJ:n puheenjohtajana

Maaseudun Tulevaisuuden aluetoimittaja Jukka Koivula jatkaa KSJ:n puheenjohtana kolmannelle kaudelleen. Keskiviikkona kevätpäiväntasauspäivänä pidetty vuosikokous päätti valinnasta 27 osanottajan voimin yksimielisesti ilman vastaehdokasta.

KSJ:n uuden hallituksen järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi jatkokaudelle valittiin Keskisuomalaisen uutistoimittaja Eeva Salminen. Muut hallituksen varsinaiset jäsenet ovat Heljä Korpijoki (taloudenhoitaja), Henri Häkkinen (Lööppi ry), Tuuli Rantasalo (Lööppi ry), Tuija Manninen (Hankasalmen Sanomat) ja Topias Peltonen (Lööppi ry).

Hallituksen varajäseniksi valittiin Harri Mertaniemi (Suur-Keuruu, SJL:n valtuutettu), Virpi Korhonen (Laukaa-Konnevesi), Satu Kakkori (KSJ:n ex-puheenjohtaja, Keskisuomalainen), Ilkka Pietarinen (KSJ:n ex-puheenjohtaja, freekuvaaja eläkkeellä), Hannu Tuovinen (eläkkeellä, hallituksen järjestäytymiskokouksen valitsema asiamies).

Vuosikokouksesta alkaa myös varausaika KSJn lomamökeille Jämsän Kotaniemessä. Varattavissa ovat kaikki viikot lukuunottamatta Lahtelan ns. kuumia viikkoja 26-31. 
     HUOM-!!JOS HALUAT MUKAAN LAHTELAN 2019 NS. KUUMIEN VIIKKOJEN 26-31 ARVONTAAN, ILMOITTAUDU ASIAMIEHELLE sihteeri@ksjournalistit.fi. Arvonta on ainoa tapa jakaa suosituimman mökin sesonkiviikot. Ilmoita sähköpostilla huhtikuun aikana ensisijainen ja varaviikkosi. Ilmoitamme mahdollisimman pian koska arvonta suoritetaan.

kollaasi_KSJ vsk2019_nettiin
Fläppitaulussa KSJn ehdokkaat KSJn hallitukseen, samalla myös lopulliset valinnat. Oik. ylänurkassa innokkaasti keskustellut vuosikokousväki. Alakulmassa SJLn puheenvuoron käyttänyt palvelujohtaja Simon Huldén (oik) ja kokouksen puheenjohtajuuden rutiinilla hoitanut Jarkko Mänttäri.