KSJn tarjontaa 2019kesä-alkusyksy_merkkaa kalenteriisi jo nyt!

1. Avoin juhannuksenvietto Lahtelassa pe. 21.6. – su. 23.6. Ei ennakkoilmoittautumisia, omat eväät, yöpymään mahtuu mökissä ja saunatuvassa. Leppoisaa menoa kaikille jotka valitsette tämän juhannuksenviettotavan!

2. Uusien ja vanhojen kesätoimittajien terassitapahtuma Mustassa Kynnyksessä 10.7. klo 18 alkaen.

3. KSJn perinteinen petankkiturnaus Lounaispuistossa Jyväskylässä 14.9. klo 14 alkaen.

4. Vierailu Tampereelle Pirkanmaan Journalistien vieraaksi lauantaina 21.9. Tarkemmat tiedot tulossa elokuussa. Nyt tiedossa tämä: vierailu yliopiston harjoitustoimituksessa ja kulttuurikävely Tammerkosken historiallisessa maisemassa. Aamulla lähdetään ja illalla palataan, tilausbussilla tai junalla.
This entry was posted in Aiheeton. Bookmark the permalink.

Comments are closed.