Verkkosivut uudistuvat parhaillaan, pahoittelut häiriöistä!

KSJ:n verkkosivuja uudistetaan parhaillaan, sillä sivut ovat jo pidempään kaivanneet pakollisia päivityksiä (mm. WordPress-päivityksen ja PHP-päivityksen). Samalla sivujen teema on uudistunut, sillä sekin vaati päivitystä. Kaiken kaikkiaan nämä muutokset ovat johtaneet siihen, että varausjärjestelmäkin on nyt pakko uusia. Se ei enää toimi, kun kaikki muut osat on pitänyt päivittää. Tällä hetkellä vasta Lahtelan varasjärjestelmä on toiminnassa, mutta tarkoitus on saada viikonlopun aikana myös Selkälän ja Kärkelän varausjärjestelmät uudelleen käyttöön.

Uusi varausjärjestelmä on nyt erilainen kuin aiemmin eikä sinne ole enää erillistä sisäänkirjautumista. Varauksesta tulee sähköpostilla vahvistus (päivät) ja varatut päivät näkyvät kalenterissa oranssinkeltaisina. Järjestelmässä ei toistaiseksi pääse itse muuttamaan varaustaan, mutta selvittelen mahdollisuutta sisäänkirjautumisen järjestämisestä tai muunlaisesta peruutusmahdollisuudesta. Toistaiseksi lähetä sähköpostia sihteeri@ksjournalistit.fi, jos haluat perua varauksesi. Kaikki aiemmin tehdyt varaukset on tallennettu järjestelmään (kysy, mikäli et muista, milloin olet tehnyt varauksen).

yst.t. Sihteeri

sihteeri@ksjournalistit.fi