Tervetuloa pressiklubiin ti 24.5.2022 – Informaatiovaikuttaminen ja kybersota

Aika: tiistai 24.5 klo 18
Paikka: Keskisuomalaisen tilat Aholaita

Pressiklubissa käsitellään informaatiovaikuttamista ja kybersodankäyntiä — miten mediassa pitäisi varautua Venäjän vaikutusyrityksiin? Miten toimittajiin ja toimituksiin halutaan vaikuttaa ja millaisia kyberhyökkäyksiä voi olla luvassa? Asiantuntijoina ovat yliopistonopettaja, eversti evp. Martti J. Kari ja työelämäprofessori Martti Lehto Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunnasta. Pressiklubin juontaa Mari Heikkilä. Lyhyen alustuksen jälkeen asiantuntijat vastaavat yleisön kysymyksiin. Eli, jos olet joskus pohtinut jotain informaatiovaikuttamisesta, nyt on hyvä mahdollisuus päästä siitä kysymään.

Aihe on hyvin ajankohtainen, joten paikalle kannattaa tulla. Luvassa on pienet tarjoilut, joten ilmoittauduthan sunnuntaihin 22. toukokuuta mennessä linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPFjyOOX2MVCIX97Xio2nvACwS8C7hm8RqEEE2_V7koHbwZA/viewform?usp=pp_url

Paikalle olette toki tervetulleita myös ilman ilmoittautumista, mutta silloin emme voi luvata ruokatarjoilua.