Kaikkea on vuosien mittaan yritetty! – KSJ:n 100-vuotishistoriakirjan julkkarit 11.2

Kuva: Satu Riskilä

Usein jutut vaativat toimittajalta heittäytymistä ja myös Keski-Suomessa on vuosien mittaan kokeiltu kaikenlaista. Ilkka Hackman kokeili, minkälaista olisi olla lammaspaimen ja myös asu oli sen mukainen. Paimen Samulinniemen laitumella ihmetytti niin ohikulkeneita kuin laiduntavia lampaita. 

Keskisuomalaisen journalismin vaiheita avaa juuri valmistunut historiakirja: Keski-Suomen Journalistien 100-vuotishistoriakirja ”Aatteenpalosta tuloksentekijäksi” julkistetaan lauantaina 11.2.2023 klo 13-15 Jyväskylän yliopiston kirjasto Lähteen Tietoniekka-tilassa. Mukana kirjasta kertomassa ja keskustelemassa sen tutkija-kirjoittaja FT Jorma Wilmi sekä yhdistyksen 100-vuotishistoriatoimikunta puheenjohtajansa toimittaja Jarkko Mänttärin johdolla.

KSJ:n jäsenet saavat kirjan veloituksetta itselleen tulemalla paikalle. Kirjaa ei ole mahdollista saada jälkitoimituksena postitse. Jos joku ei pääse julkistustilaisuuteen, hän voi noutaa kirjan myöhemmin pitkäaikaisvarastosta. 

Kahvitarjoilun, kirjajakelun ja ruokarajoitusten takia ilmoittautumisia pyydetään perjantai-iltaan 3.2.23 mennessä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8Yk5kK5aG4LnIHbPMRihLjVmEzGtuxX_QQRlLMkX-k8-9Hg/viewform?usp=share_link

 Jos jokin asia mietityttää laittakaa viestiä asimiehelle: sihteeri@ksjournalistit.fi