Kotaniemeen etsitään mökki-isäntiä ja -emäntiä

Kotaniemen mökki-isäntinä ovat pitkään toimineet samat henkilöt. He ovat hoitaneet hommat hienosti, mutta nyt hallitus haluaa tasapuolisuuden ja pidemmän tulevaisuusnäkökulman takia tunnustella, esiintyykö yhdistyksen jäsenistössä halua tai jopa intoa mökki-isäntien tai -emäntien tehtäviin. Mökkejä Kotaniemessä on kolme, joten tehtäviäkin on kolme.

Mökki-isännän tärkein tehtävä on tiedottaa ja neuvoa omasta mökistään ja sen oloista. Myös pieniä huoltotöitä hänen pitää tai hän saa tehdä, jolloin hän saa oleskella mökillä ilmaiseksi. Palkkio isännyydestä on ilmainen itse valittu kesäviikko omalla mökillä vuosittain.

Kaikki mökki-isännyydestä kiinnostuneet ottakaa yhteyttä osoitteeseen sihteeri@ksjournalistit.fi.

Isommista remonteista ja kaikkia mökkejä koskevista yhteishankkeista yhdessä hallituksen kanssa vastaa pari vuotta kokeilussa ollut koordinoiva isäntä, joka auttaa mökkien isäntiä ongelmissa.

Suunnitteilla v. 2024 on myös maksettua apua mökkien siivoukseen pari kertaa kesässä sekä maksettua apua sähköjen ja polttopuuvarantojen seurantaan. Ulkoa ostettu siivousapu tai polttopuita tai sähkönkäyttöä koskeva apu ei silti poista mökkimääräyksiä näitä koskien.