Palaako paikallisjournalismi? – Paneelikeskustelu paikallisjournalismin tulevaisuudesta

Pienet paikallislehdet käyvät eloonjäämiskamppailua, kun median valta keskittyy ja yhä harvempi ihminen tilaa lehteä kotiin. 

Voidaanko journalismi vielä pelastaa ja miten se tehdään? 

Tervetuloa kuuntelemaan, mitä mieltä aiheesta ovat Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola, Jämsän Seudun, Vekkarin, KMV-lehden ja Suur-Keuruun päätoimittaja Eija Ruoho, Yle Keski-Suomen ja Etelä-Savon päällikkö Minna Salomäenpää sekä kolumnisti ja emeritusprofessori Hannu Ylönen. 

Tilaisuuden järjestää Keski-Suomen Journalistit. Hankkeessa mukana myös Suomen radio- ja televisiotoimittajat RTTL sekä Suomen freelance-toimittajat SFJ. 

Paikalla kahvitarjoilu 50:lle ensimmäiselle.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy eli voitte ottaa mukaan myös ystäviä, jotka eivät kuulu journalistiliittoon tai sen yhdistyksiin. Pyydämme kuitenkin, että yhdistykseen kuuluva jäsen voisi ilmoittautua. Näin autat keräämään osallistujalistaa, jonka avulla saamme liitolta rahoitusta tapahtumaan. Voit ilmoittautua sähköpostiin sihteeri@ksjournalistit.fi tai alla olevan linkin kautta.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5kp2SGp5OpvPzaLJcJ50zdbpYU8L6pHIxaGaGkfbQaPjWIw/viewform?usp=sf_link