Kotaniemen kevättalkoot 16.–18. toukokuuta

Kotaniemen perinteiset kevättalkoot järjestetään 16.–18. toukokuuta.

Laiturien laskemisen, veneiden kesäteloille laittamisen ja polttopuiden hakkaamisen lisäksi tänä vuonna tehtävää riittää muun muassa vessojen tyhjennyksessä, komposteissa, kattojen lakaisussa sekä purjeveneen poijun asentamisessa.

Käsistään taitavia tarvitaan esimerkiksi sahapukin tekoon.

Työllä ei ketään muserreta, mutta tekemistä riittää varmasti kaikille ja kaikki ovat tervetulleita. Erityisesti tarvetta on vahvaselkäisille tekijöille. Kaikkiin töihin järjestetään perehdytys paikan päällä. Ensikertalaisille on luvassa myös opastusta mökkien käyttöön, esimerkiksi kaasuhellan ja -jääkaapin käyttöön.

Kotaniemen mökit on varattu viikonlopuksi talkooväen käyttöön. Yösija löytyy noin 20 henkilölle. Yöksi ei ole pakko jäädä, vaan saa käydä myös päivän auttamassa.

Ilmoitathan saapumisestasi sihteerille osoitteeseen sihteeri@ksjournalistit.fi viimeistään perjantaina 9.5 mennessä, jotta osataan hankkia sopivasti purtava porukalle.