Kuumat viikot arvonnassa

Ajankohta Lahtelan kuumien viikkojen (27-30) jakamiseksi on käsillä. Mikäli mielit osallistua arvontaan, ilmoita aikeistasi asiamiehelle sähköpostilla sihteeri(at)ksjournalistit.fi viimeistään 3.5. Kerro viestissäsi sekä ensi- että toissijainen toiveesi mieluisimmasta mökkiviikosta. Hallitus hoitaa arvonnan ja ilmoittaa asiasta jäsenille 15.5. mennessä. Kotaniemen hinnat päätettiin pitää ennallaan vuosikokoukseen asti.

Lahtelan keskikesän ns. kuumat viikot ovat sellaisia, joita ei perinteisesti varata, vaan ne arvotaan halukkaiden kesken. Tuona aikana mökkiä vuokrataan ainoastaan viikoksi kerrallaan.

Käyttäjiä pyydetään tehostamaan mökkien siivoamista koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Mökeille voi ostaa käsidesiä yhdistyksen piikkiin, mikäli sellaista ei Kotaniemen kaapeista löydy. Hankintahinnan saa velkoa taloudenhoitaja Heljä Korpijoelta kuittia vastaan.

Kotaniemen perinteiset kevättalkoot järjestetään tänä vuonna useassa erässä. Pienillä porukoilla talkootöitä voidaan tehdä helposti niin, että turvavälit säilyvät. Talkoohenkiset jäsenet voivat ottaa yhteyttä suoraan Kotaniemen isäntiin ja sopia talkooaikatauluista.