Uutta voimaa tarvitaan

 

Yhdistyksen henkilöstötilanne on huolestuttava. Tehtävistään ovat luopumassa sekä puheenjohtaja että kaksi hallituksen jäsentä. Myös tilapäiseksi avuksi lupautunut asiamies on tehtävässään jatkoajalla. Mieti nyt vakavasti, voisiko olla sinun vuorosi tehdä hieman talkootyötä journalistien yhteiseksi hyväksi. Vuosikokouksessa meillä pitää olla seuraavat tekijät tiedossa.

Äsken lähteneessä uutiskirjeessä kerrotaan myös siitä, että Kotaniemen siivouksesta on laistettu. Se on tarkoittanut, että jotkut ovat joutuneet aloittamaan lomansa siivoamalla edellisen lomailijan jäljet. Mikäli asiassa ei ryhdistäydytä, joudutaan harkitsemaan rahallista sanktiota siivouksen laiminlyönneille.

Vuosikokoukselle on päätetty uusi päivämäärä. Koronan vuoksi pitämättä jäänyt vuosikokous on nyt suunnitteilla elokuun loppuun, keskiviikolle 26.8. klo 18. Paikkana Hotelli Alba. Katsotaan, kuinka meidän käy.

This entry was posted in Aiheeton. Bookmark the permalink.

Comments are closed.