Jukka Koivula jatkaa KSJ:n puheenjohtajana

Maaseudun Tulevaisuuden aluetoimittaja Jukka Koivula jatkaa KSJ:n puheenjohtana toiselle kaudelleen. Torstaina 15.3. pidetty vuosikokous päätti valinnasta 17 osanottajan voimalla yksimielisesti.
KSJ:n uuden hallituksen järjestäytymiskokouksessa 
varapuheenjohtajaksi valittiin Keskisuomalaisen uutistoimittaja Eeva Salminen. Muut hallituksen varsinaiset jäsenet ovat Heljä Korpijoki (tal.hoit., Keskisuomalainen), Ilkka Pietarinen (KSJ:n ex-puheenjohtaja, freekuvaaja eläkkeellä), Topias Peltonen (Lööppi ry)Veera Sinervo (Lööppi ry:n ay-ministeri) ja Hannu Tuovinen (asiamies).
    Tatu Kuukkanen (Lööppi ry), Harri Mertaniemi (Suur-Keuruu, SJL:n valtuutettu), Susanna Stranius (Keskisuomalainen), Anna-Maija Tuuliainen (JY tutkimussihteeri, Yliopistopedagogiikka-lehti) ja Henri Häkkinen (Lööppi ry) valittiin hallituksen varajäseniksi.
    Koivulan jatkopesti puheenjohtajana johti luontevasti valintaan liittovaltuustoon kokeneen Harri Mertaniemen kumppaniksi. Koivulan henkilökohtainen varaedustaja valtuustossa on Anna-Maija Tuuliainen ja Mertaniemen henk.koht. vara on KSJ:n ex-puheenjohtaja, nykyisin sosiaalialaa opiskeleva Tarja Kovanen.

HUOM-1 Aiempien vuosien tapaan nyt vuosikokouksen jälkeen KSJ:n jäsenet voivat tällä nettisivulla tehdä varauksia Kotaniemen mökeille kesäksi 2018.

HUOM-2 LAHTELAN 2018 KESÄVIIKOT 26-31 ARVOTAAN, koska arvonta on ainoa tapa jakaa suosituimman mökin sesonkiviikot. Siis jos haluat Lahtelaan ko. ajanjaksolle, ilmoittaudu arvontaan meilaamalla osoitteeseen sihteeri@ksjournalistit.fi Kerro meilillä viimeistään huhtikuun aikana ensisijainen ja varaviikkosi. Ilmoitamme mahdollisimman pian koska arvonta suoritetaan.

Kuva: KSJ:n puheenjohtajana jatkava Jukka Koivula (vas), SJL:n työehtoasiamies Hannu Hallamaa ja KSJ:n taloudenhoitaja Heljä Korpijoki letkeissä kokoustunnelmissa.

Koivula Hallamaa Korpijoki kokoustunnelmissa

This entry was posted in Aiheeton. Bookmark the permalink.

Comments are closed.