Kotaniemen varausmaksut nousevat 1.2.2021 alkaen

Nykyiset Kotaniemen varausmaksuista saatavat tulot eivät mitenkään riitä kattamaan tarvittavia remontteja ja kunnossapitoa. Hallitus päätti maltillisista korotuksista varausmaksuihin 1.2. alkaen. Hinnat ovat hieman korkeammat sesonkikautena, joka on 1.5.- 30.9., kuin muina aikoina. Päivätaksat nousevat seuraavasti:

Lahtela: sesonkikausi 40 eur/pv, sesongin ulkopuolella 30 eur/pv

(aiemmin 25 eur / 20 eur)

Selkälä: sesonkikausi 30 eur/pv, sesongin ulkopuolella 25 eur/pv

(aiemmin 20 eur / 15 eur)

Kärkelä: sesonkikausi 25 eur/pv, sesongin ulkopuolella 20 eur/pv

(aiemmin 20 eur/ 15 eur)

Yhdistyksen ulkopuolisten käyttäjien varausmaksut säilyvät ennallaan (ovat aiemmin olleet kaksinkertaiset jäseniin verrattuna) Selkälää lukuun ottamatta. Selkälässä päivähinta nousee 5 eurolla eli 45 euroon (35 euroa sesongin ulkopuolella). Perusteena nostoon ovat Selkälässä tehdyt uudistukset ja korjaukset.

Lahtelan juhannus ja kesän kuumat viikot arvotaan

Hallitus päätti, että Lahtelan juhannus arvotaan viime vuoden tapaan, samoin kesän niin sanotut kuumat viikot (pääsesonki). Arvonnat järjestetään huhtikuussa.
Eniten käytössä olevalle Lahtelan mökille tilataan siivousfirmalta suursiivous kesäkauden alussa.

Siivoamatta jääneestä mökistä jatkossa sakkomaksu

Kotaniemen mökeillä otetaan käyttöön 1.2. alkaen siivousmaksu, joka on sakkomaksun tyyppinen. Se on tarkoitettu tilanteisiin, joissa mökki on (ohjeista huolimatta) jätetty selvästi törkyiseen kuntoon ja on pakko kutsua siivousfirma paikalle siivoamaan. Siivousmaksun suuruus on 50 euroa.