Ilmoittaudu nyt: 16.11. Yle-vierailu, 1.12. pikkujoulut

Nyt ovat avautuneet ilmoittautumiset KSJ:n loppuvuoden tapahtumiin (jos et ole saanut ilmoittautumislinkkiä sähköpostitse, kysele sihteeri@ksjournalistit.fi):

YLE-vierailu ti 16.11. 

Aika: ti 16.11. klo 18.
Paikka: Yle Jyväskylä, Kilpisenkatu 6-8
Ilmoittautuminen: 11.11. mennessä, mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautumislomake, kysy sihteeri@ksjournalistit.fi 

Pääsemme tutustumaan Yle Jyväskylän tiloihin Kilpisenkadulla, kyselemään Ylen toiminnasta sekä verkostoitumaan ja tapaamaan yleläisiä leppoisissa merkeissä. 

KSJ:n pikkujoulut ke 1.12.

Aika: ke 1.12. klo 18 –
Paikka: Ilokivi, Keskussairaalantie 2
Ilmoittautuminen: 24.11. mennessä, ilmoittautumislomake, kysy sihteeri@ksjournalistit.fi 

Vietämme Keski-Suomen journalistien pikkujouluja ke 1.12. klo 18 alkaen Ilokivessä. Katsomme Jyväskylän yliopiston toimittajaopiskelijoiden suunnitteleman ja toteuttaman Kaleidoskuuppi-livejournalismiesityksen.

Ilokivi Venuen lavalle astuu viisi toimittajaa, jotka kertovat kirjoittamistaan jutuista videoiden, kuvien ja äänimaailmojen avulla. Osa jutuista on julkaistu aikaisemmin, osa on ennen kuulemattomia.

Kaleidoskuuppi-livejournalismiesitys sisältää huikeita tarinoita, huumoria ja koskettavia ihmiskohtaloita. Illan aikana kuullaan Suomen ainoasta Lada-vuokraamosta, musiikin parantavasta voimasta ja tupakoinnin lopettamisen vaikeudesta. Lisäksi yleisö pääsee sokeiden vaellusretkelle ja tutustumaan suomalaiseen suohon.