Toimittajaopiskelijoiden Kaleidoskuuppi livejournalismi-illat käynnistyvät Ilokivellä lokakuussa!

Nyt on mahdollisuus nähdä jotain sellaista, mitä Jyväskylässä ei ole ennen nähty!

Keskiviikkona 6.10. klo 18 Ilokivi Venuen lavalle astuu viisi toimittajaa, jotka kertovat kirjoittamistaan jutuista videoiden, kuvien ja äänimaailmojen avulla. Osa jutuista on julkaistu aikaisemmin, osa on ennen kuulemattomia.

Kaleidoskuuppi-livejournalismiesitys sisältää huikeita tarinoita, huumoria ja koskettavia ihmiskohtaloita. Illan aikana kuullaan Suomen ainoasta Lada-vuokraamosta, musiikin parantavasta voimasta ja tupakoinnin lopettamisen vaikeudesta. Lisäksi yleisö pääsee sokeiden vaellusretkelle ja tutustumaan suomalaiseen suohon.

Jyväskylän yliopiston toimittajaopiskelijoiden suunnittelema ja toteuttama Kaleidoskuuppi-livejournalismiesitys on saanut inspiraatiota Helsingin Sanomien Musta Laatikko -konseptista. Kaleidoskuupin tavoitteena on uudistaa perinteistä tapaa tehdä journalismia, rikkoa maksumuurit ja tuoda juttuaiheet sinne, missä ihmiset ovat. Livejournalismin hengen mukaisesti myös toimittajat juttujen takana tulevat näkyviin.

Kaleidoskuupin seuraavat esitykset ovat ke 10.11. ja ke 1.12. klo 18. 

Pääsyliput esityksiin maksavat kolme euroa. Lipun voi ostaa Ilokivi Venuen ovelta ennen esitystä käteisellä tai Mobile Paylla. Ennakkolippuja voi varata sähköpostitse ville.v.harden@student.jyu.fi