Neuvottelutaidon koulutus Jyväskylässä 29.10

Miten neuvotella rahasta, tekijänoikeuksista tai työn ehdoista? Entä miten saada juttuidea läpi, sopia editorin kanssa muutoksista artikkeliin tai neuvotella kuvattavan kanssa kuvaustilanteessa? Töissä tulee jatkuvasti eteen neuvottelemisen paikkoja, tekee sitten töitä työsuhteessa tai freelancerina. Tule neuvottelutaidon koulutukseen oppimaan paremmaksi neuvottelijaksi!

Suomen freelance-journalistit ja Keski-Suomen Journalistit järjestävät neuvottelutaidon koulutuksen lauantaina 29.10.2022 kello 14.30–18.30 Jyväskylässä kahvila-ravintola Valkoisessa Puussa Jyväskylässä (Cygnaeuksenkatu 2). Maksuton koulutus on avoin kaikille Journalistiliiton jäsenille. Tilaisuudessa on ruokatarjoilu.

Kouluttajana toimii juristi, ammattineuvottelija ja tietokirjailija Lottaliina Pokkinen Lehtinen Legal Oy:stä. Pokkinen kertoo rakentavasta neuvottelutyylistä, auttaa tunnistamaan niin oman kuin neuvottelukumppanin käyttäytymistyylin ja antaa käytännön vinkkejä neuvottelujen eri vaiheisiin.

Pokkisen koulutuksen jälkeen keskustelemme neuvottelemisesta ja siitä, mistä kaikesta voikaan neuvotella. Keskustelua alustavat paikalliset journalistit, jotka kertovat omista neuvottelukokemuksistaan. Puheenvuorot pitävät freelance-kuvaaja ja vuoden kuvajournalisti Hanna-Kaisa Hämäläinen sekä Keskisuomalaisen toimittaja ja Keski-Suomen Median journalistien pääluottamushenkilö Heikki Kärki

Mukana keskustelemassa on myös Journalistiliiton koulutuspäällikkö Nina Porra, Keski-Suomen Journalistien puheenjohtaja Matleena Ylikoski ja Suomen freelance-journalisteista va. toiminnanjohtaja Anna-Sofia Nieminen sekä puheenjohtaja Maria Markus.

OHJELMA

14.30–16.30 Paremmaksi neuvottelijaksi / Lottaliina Pokkinen, juristi, ammattineuvottelija ja tietokirjailija, Lehtinen Legal Oy

16.30–17.30 Ruokailu

17.30–18.30 Kahden paikallisen journalistin puheenvuorot sekä keskustelua

18.30 Tilaisuus loppuu, mutta halukkaat voivat jatkaa keskustelua vapaamuotoisesti

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://q.surveypal.com/Jyvaskylan-neuvottelutaidon-koulutukseen-29.10.2022-ilmoittautuminen/0

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Käyttämättömästä paikasta ilman lääkärintodistusta veloitamme ruokailun kustannukset.

Tervetuloa oppimaan paremmaksi neuvottelijaksi, tapaamaan niin työsuhteisia kuin freelance-kollegoita ja keskustelemaan!