Kotaniemen syystalkoot 30.10 ja talvisulku

Kaikki ovat tervetulleita Kotaniemen syystalkoisiin 30.10.2022! Luvassa mukavaa ja hyödyllistä yhdessäoloa. Aloitusaika tarkentuu lähempänä ajankohtaa. Kuitenkin tuttuun tapaan talkoilu alkaa luultavasti aamupäivällä, mutta paikalle voi tulla joustavasti. Ilmoittautukaa talkoisiin sihteerille (sihteeri@ksjournalistit.fi). Samassa yhteydessä kertokaa, jos tarvitsette kyytiä paikanpäälle tai jos ruokailussa on jotain rajoitteita. Samaisesta osoitteesta saa myös tarvittaessa ajo-ohjeita.

Kotaniemen mökit jäävät myös talkoista alkaen talvisulkuun nousseiden kustannusten vuoksi ja ne avautuvat taas huhtikuun alussa 01.04.2023. Talvisulku tarkoittaa sitä, että Lahtela on kyseisen ajan kokonaan suljettu, mutta Kärkelää ja Selkälää voi käyttää laittamalla erikseen hakemuksen asiamiehelle (sihteeri@ksjournalistit.fi).