Petankkikisat peruttu, Kotaniemi-talkoot lokakuussa, jäsenkysely tulossa

Uutiskirjeestä (2.10.2020) poimittua:

KSJ:n hallitus piti keskiviikkona 30.9. kokouksen, jossa muun muassa pohdimme syksyn toimintaa. Luvassa ovat ainakin Kotaniemi-talkoot lauantaina 24.10. Koronaepidemian etenemisestä riippuen toiveena on, että saisimme järjestettyä jäsenille tilaisuuden tavata toisiaan ja ainakin pikkujoulut.

Kotaniemen pöllitalkoot 26.9. sujuivat mukavasti, saimme paljon aikaiseksi ja pääsimme nauttimaan kauniin aurinkoisesta syyspäivästä. Paikalla oli kymmenkunta aktiivista talkoolaista. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille! Toivottavasti säät suosivat myös lokakuun talkoissa.

Hallitus päätti, että järjestää syksyllä jäsenkyselyn. Tarkoituksena on kartoittaa jäsenten toiveita yhdistyksen toimintaan, tapahtumiin, koulutuksiin ja muuhun liittyen. Kyselemme myös, kiinnostavatko nyt korona-aikaan etänä järjestettävät tilaisuudet. Lisäksi toivomme näkemyksiänne Kotaniemeen liittyvistä asioista.

Yhdistyksen 100-vuotishistoriatyö etenee. Keväällä 2022 ovat luvassa yhdistyksen 100-vuotisjuhlat, joita varten alamme jo tehdä suunnitelmia. Ideat ovat tervetulleita!

AJANKOHTAISTA:

Petankkimestaruuskisat la 3.10. on peruttu

Kisoihin oli niin vähän tulijoita, että ne pyritään järjestämään toisena ajankohtana.

Kotaniemi-talkoot la 24.10.

Kotaniemen syystalkoisiin ovat kaikki tervetulleita la 24.10.2020! Luvassa mukavaa ja hyödyllistä yhdessäoloa. Talkoissa käännetään veneitä, nostetaan laitureita, siivoillaan ulko- ja ehkä sisäympäristöäkin ja tehdään Lahtelan puukasa loppuun. Aloitetaan aamulla klo 9.30, mutta paikalle voi tulla joustavasti. Säävaraus. Ilmoittaudu ruokailua varten Heljä Korpijoelle ja kysele tarvittaessa ajo-ohjeita sihteeriltä (sihteeri atmerkki ksjournalistit.fi).