HUOM! SIIRRETTY UUTEEN AJANKOHTAAN ELI LA 7.11.! Hiphei kaikki mukaan Kotaniemi-talkoisiin!

Nyt kun illat pimenevät, korona kiusaa ja elo alkaa tuntua uuvuttavalta on oiva hetki lähteä luontoon. Nyt on ruska kauneimmillaan ja ihanat maisemat Päijänteen rannalla Kotaniemessä odottavat juuri sinua. Kotaniemen perinteisiin syystalkoisiin ovat kaikki tervetulleita la 7.11.2020, jolloin aloittelemme klo 10.30 aikoihin.

Ei ole väliä, oletko ensikertalainen vai konkari – luvassa on mukavaa ja hyödyllistä yhdessäoloa. Talkoissa käännetään veneitä, nostetaan laitureita, siivoillaan ulko- ja ehkä sisäympäristöäkin ja tehdään Lahtelan puukasa loppuun. Säävaraus. Talkoilijoille tarjoillaan ruokaa, joten ilmoittaudu sitä varten torstai-iltaan mennessä Heljä Korpijoelle (korpijokihelja@gmail.com) ja kysele tarvittaessa ajo-ohjeita ym. sihteeriltä (sihteeri@ksjournalistit.fi). Mutta jos haluat lähteä ex tempore, tervetuloa paikalle ilmoittamatta (tällöin ei tosin ole varmaa, miten ruokaa riittää).

Jos et ole vielä käynyt Kotaniemessä, nyt on oiva tilaisuus samalla nähdä alue. Kotaniemi on Keski-Suomen Journalistien Jämsän Vaherissa omistama vajaan 15 hehtaarin kokoinen niemenkärki. Se on jo 1970-luvun alkupuolelta lähtien on ollut yhdistysten jäsenten loma- ja virkistyskäytössä. Alueelle on rakennettu kolme mökkiä, jotka yhdistyksen jäsenten käytössä: Lahtela, Selkälä ja Kärkelä. Rantaviivaa on puolitoista kilometriä, osin jyrkän kallioista. Mökit sijaitsevat eri puolilla niemeä, kukin omassa rauhassaan. Päijänteelle avautuvat maisemat ovat upeat.

Tee siis oma ruskaretkesi ja lähde talkoilemaan! Samalla kerralla saa piristystä sekä mieli että kroppa.

 

Kotaniemi, Lahtela