Osallistu arvontoihin kesän mökkiviikoista ja juhannuksesta!

Nyt kun aurinko paistaa, moni on alkanut varmaan suunnitella jo ensi kesää. Kotaniemessä on yhdistyksellä upealla paikalla Päijänteen rannalla kolme mökkiä, joita kaikki jäsenet voivat vuokrata kesällä käyttöönsä edulliseen hintaan. Yksi mökeistä (Lahtela) on sähköistetty, muissa on aurinkopaneelit ja kaasuilla toimiva jääkaappi ja hella. Mökit ovat kukin omassa rauhassaan erillään toisistaan, joten niillä voi viettää mukavia leppoisia lomapäiviä. Voit tutustua mökkeihin sivuilla: https://www.ksjournalistit.fi/wp/kotaniemen-mokit/

Hallitus päätti maaliskuun kokouksessaan, että Kotaniemen mökkien kesäajan (30.5.-31.8.) varaukset avataan  ma 19.4., lukuun ottamatta Lahtelan ”kuumien viikkojen” varauksia. Tuohon mennessä monilla työpaikoilla kesälomat alkavat olla jo tiedossa.

LAHTELAN KUUMAT VIIKOT: Lahtela-mökissä on sähköt ja se on tilavin, joten sillä on myös eniten kysyntää. Tämän vuoksi jo aiempien vuosien tapaan arvotaan halukkaiden kesken Lahtelan kuumin sensonkiaika eli ns. ”kuumat viikot” (28.6.- 8.8.2021, 6 viikkoa). Ilmoita sähköpostilla 14.4. mennessä (sihteeri@ksjournalistit.fi), minkä viikkojen (vko 26, 27, 28, 29, 30 tai 31) arvontaan haluat osallistua (laita sähköpostiin nimesi, sähköpostiosoitteesi ja viikot, joiden arvontaan haluat osallistua – voit myös halutessasi numeroida järjestyksen eli mikä viikko mieluiten eli esim. 1. vko 28, 2.vko 30 jne…). Lisäksi arvotaan juhannus Lahtelassa (25.-27.6.2021) eli ilmoita myös, jos haluat osallistua tuohon arvontaan. Arvonta suoritetaan 15.4. hallituksen kokouksessa, minkä jälkeen osallistuneille ilmoitetaan, minkä viikon on mahdollisesti saanut varatuksi. Huom! varaushinnat ovat normaalin hinnaston mukaiset ja viikot ovat aina kokonaisia viikkoja ma-su (https://www.ksjournalistit.fi/wp/kotaniemen-mokit/lahtela/).