Vuosikokous pidetään to 20.5. klo 17.30 etänä

Koska vuosikokous jouduttiin maaliskuussa siirtämään turvallisuussyistä, hallitus päätti uudeksi vuosikokouksen ajankohdaksi to 20.5. klo 17.30. Lähtökohtaisesti kokous pidetään etänä Google Meetin kautta, ellei epidemiatilanne merkittävästi parane. Kokouksen lähetyspaikkana toimii Keskisuomalaisen toimitalon neuvotteluhuone.

Vuosikokouksessa mm. valitaan hallituksen jäsenet, puheenjohtaja, päätetään yhdistyksen asiamiehen ja taloudenhoitajan palkkaamisesta sekä käsitellään vuoden 2020 toimintakertomus sekä suunnitelmat vuodelle 2021. Esityslista lähetetään KSJ:n jäsenille toukokuun alkupuolella. Ilmoittautuminen kokoukseen alkaa 1.5.2021. Ilmoittautuminen alkaa vasta toukokuussa, jotta tiedämme, onko kokous etänä vai pystymmekö järjestämään livenä.

Tiedotamme vuosikokouksen järjestelyistä tarkemmin ja annamme käytännön ohjeita Google Meetin käyttöön lähempänä kokousajankohtaa sekä sähköpostitse että verkkosivujemme kautta.