Varaa kesäloma Kotaniemessä 19.4. alkaen!

Kotaniemen mökkien kesäajan (30.5.-31.8.) varaukset avataan ma 19.4. klo 12, lukuun ottamatta Lahtelan ”kuumien viikkojen” varauksia, jotka on arvottu. Eli varattaviksi tulevat Selkälän ja Kärkelän kesäajat kesäkuusta elokuun loppuun sekä Lahtelan alku- ja loppukesän ajat (syyskuusta eteenpäin ajat ovat jo muutoinkin varattavissa). Kullakin jäsenellä voi olla kuumimmalla kesäkaudella (kesä-elokuu) vain yksi varaus kerrallaan voimassa. Katso tietoa mökeistä ja varaushinnoista sivuilta: https://www.ksjournalistit.fi/wp/kotaniemen-mokit/.

Sihteeri teki Kotaniemen mökkien käyttöön ja varaamiseen liittyen listan usein kysytyistä kysymyksistä (FAQ). Se on nyt yhdistyksen verkkosivuilla ja sitä voidaan tarvittaessa täydentää: https://www.ksjournalistit.fi/wp/kotaniemen-mokit-faq/

Lahtelan viikko 27 arvotaan uudelleen!

Kotaniemen Lahtelan-mökin juhannuksen ja ”kuumien viikkojen” arvonnat on nyt tehty. Arvontaan osallistui 11 henkilöä, joten kaikkia arpaonni ei valitettavasti suosinut. Varausmahdollisuuden voittaneille on ilmoitettu asiasta. Kaikesta huolimatta kävi sattumoisin niin, että viikko 27 jäi arpomatta. Tämä johtui siitä, että kyseisen viikon arvontaan osallistuneilla oli arpaonni suonut jo jonkin toisen viikon.  Voit osallistua Lahtela-mökin viikon 27 arvontaan laittamalla 23.4. klo 12.00 mennessä sähköpostia sihteerille sihteeri@ksjournalistit.fi. Arvonta suoritetaan 23.4., minkä jälkeen asiasta ilmoitetaan voittajalle ja arvontaan osallistuneille. Huom! varaushinta on normaalin hinnaston mukainen ja viikko on kokonainen viikko ma-su (https://www.ksjournalistit.fi/wp/kotaniemen-mokit/lahtela/). 

Tontti myynnissä Kotaniemessä!

Yhdistys on laittanut hallituksen päätöksellä myyntiin mökkitontin Selkälän mökin lähettyvillä. Nyt olisi mahdollisuus rakentaa oma unelmapaikka Päijänteen rannalle. Esite on nähtävillä muun muassa Etuovi.com-sivustolla: https://www.etuovi.com/kohde/503103?haku=M1640372230 Myyntituotoilla on tarkoitus kattaa Kotaniemen mökeistä aiheutuvia remonttikustannuksia. 

Lahtelassa on saunamökin kattoremontti 3.-23.5., mökki pois varauskäytöstä

Lahtelan saunamökin katossa on kosteusvaurioita ja mökin katto remontoidaan toukokuussa. Mökki on tämän vuoksi pois varauskäytöstä 3.-23.5. Hallitus valtuutti taloudenhoitaja Heljä Korpijoen myymään yhdistyksen osakkeita, jotta katon korjauskustannukset saadaan maksettua