Kesäinen metsäretki ke 9.6.!

Keski-Suomen journalistit järjestää kesän alun kunniaksi keskiviikkona 9.6. klo 17.30 alkaen metsäretken (noin klo 17.30-20) — voimme pitkästä aikaa nähdä! Tarkoituksena on jutella vapaasti ja tehdä pieni kävelylenkki helpossa maastossa Huhtasuolla Kangasvuoren luontopolulla/pururadalla. Teemme noin kolmen kilometrin kävelyn ja pysähdymme Vuorilammen laavulle — tai jos se on jo varattu, jonnekin lähistölle — juomaan kahvia/teetä sekä syömään sämpylää ja pullaa. 

Ilmoita tulostasi viimeistään maanantaina 7.6. (sihteeri@ksjournalistit.fi), niin osaan varata riittävä määrä tarjottavaa. Kerro myös mahdollisista ruokarajoituksista. Ota mukaan istuinalusta, vesipullo ja mielellään kahvimuki — otan mukaan kertakäyttöisiä, mutta on mukavampi, jos niitä ei tarvitse käyttää. 

Koronatilanne on helpottanut Jyväskylässä, mutta käytetään turvavälejä ja tarvittaessa maskeja. Säävaraus: jos satelee, joudumme valitettavasti perumaan retken.

Aurinkoisia kesäpäiviä,

Mari Heikkilä

KSJ:n sihteeri